top of page
logo_zwart_logo_edited.png

Sterk in grafisch ontwerp, contentcreatie, brand design en alles daar tussenin. Van logo's en huisstijlen tot flyers en posters en van gehele websites tot het in beheer nemen van social media kanalen.

 

Opererend vanuit Den Haag (en Westland) help ik je graag jouw bedrijf of project on- en offline te groeien en op de kaart te zetten door middel van visuele communicatie.

Mijn projecten

Mijn projecten

Wie ben ik?

Wie ben ik?
61037427_394184887835856_405327703084892

Willemijn

Creatieve duizendpoot

Typografie

Vorm

Kleur

Fotografie

Witruimte

Interieur

Taal

Sinds 2014 (de start van Voor Vorm & Inhoud) zie ik mezelf graag als creatieve duizendpoot, gevestigd in Den Haag (voorheen Westland). In de afgelopen jaren heb ik voor heel verschillende klanten erg uiteenlopende projecten gecreëerd en gerealiseerd, 

Door mijn grote inlevingsvermogen in combinatie met mijn passie voor vorm en taal, zorg ik er samen met mijn klant voor dat de visuele identiteit van het bedrijf of project klopt en de juiste doelgroep aangesproken wordt.

Onder het genot van een kopje koffie of thee komen we er snel achter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Schroom dus niet en neem eens vrijblijvend contact op!

Mijn kanten

Mijn klanten

In de afgelopen jaren heb ik een klantenbestand opgebouwd waar ik enorm trots op ben.

Wat klanten zeggen

Werken met Willemijn maakt je deelnemer aan een proces waarin creativiteit en vaardigheid elkaar steeds afwisselen en ingezet worden om jouw boodschap maximaal tot zijn recht te laten komen.

—  Joop, verschillende organisaties

Aanbieding

Aanbieding

Supersnel een poster of flyer in huis

Wil je een eenvoudige poster of flyer laten ontwerpen voor jouw project of evenement, maar wil je er niet teveel geld en tijd aan kwijt zijn? Dan is dit de perfecte optie voor jou.

Zet me gelijk aan het werk door jouw ontwerp online aan te vragen. Vul een kort formulier in en ik stuur je binnen vijf werkdagen, geheel vrijblijvend, een passend voorstel.

Je ontvangt:

       Een uniek poster- of flyerontwerp

        Geleverd in het gewenste formaat

        Digitaal bestand voor social media

        Binnen 5 werkdagen in je mailbox

        Hulp bij het drukken van het ontwerp

Nu voor maar

100

Contact

Contact

Onder het genot van een kopje koffie of thee komen we er snel achter wat we voor elkaar kunnen betekenen. Schroom dus niet en neem eens vrijblijvend contact op!

Bedankt voor het bericht! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page